avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... DOCUMENTE UTILE...postate aici,pe site-ul ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

DOCUMENTE UTILE...postate aici,pe site-ul acesta...DISPARUTE

Am postat la rubrica "documente utile" doua articole care au disparut.
Nu o data,ci,de doua ori.(Le-am postat din nou si iar au disparut).
De ce si cine are acest interes ? Cine are aceasta posibilitate de a sterge un document postat de cineva ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 14:21, 25 Septembrie 2010
Explicatia stergerii documentelor postate de dumneavoastra este chiar in formularul prin intermediul caruia le incarcati. Citez:

Important: acesta este un sistem care permite utilizatorilor Avocatnet.ro sa contribuie la crearea unei baze de documente utile (modele de acte si contracte utile). Odata incarcat un document in sistem, acesta poate fi vizualizat si descarcat de catre toti utilizatorii Avocatnet.ro care isi acceseaza contul de membru. Incarcare de documente si descarcarea de documente sunt gratuite.

Va rugam sa nu incarcati in sistem acte care contin date confidentiale ale unor persoane fizice sau juridice si nici sa incarcati in sistem documente care nu fac parte din categoria modele de acte si contracte utile.

Dumneavoastra incarcati un document privind comertul cu sentinte, care nu are nicio legatura cu ideea de model de contract. Asa incat, o sa fie sters de fiecare data cand e incarcat.

Numai bine.
:offtopic:"Comertul cu sentinte" ... pana unde s-a ajuns. De ce nu imi spuneti si mie unde se fac astfel de acte de comert? Asa as putea da niste ponturi unor oameni cinstiti care vor sa faca un ban in plus. :yeah:
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
ContSters119945, utilizator
Articolul postat de mine,privind declaratia unui judecator,fost presedinte de Tribunal,l-am considerat important pentru comunitatea "Avocatnet". Neavand alta posibilitate de a-l atasa unui mesaj,singura varianta este cea a postarii la "documente utile".
Nu stiam ca este posibil sa deranjeze pe cineva.... Scuze.
( Oricum,eu ma asteptam la o cu totul alta reactie din partea comunitatii "Avocatnet", dar se pare ca,unora,nu le prea convine unele postari... E de inteles.).
Voi posta astfel de articole,pe alte site-uri.
O zi buna.
T.Claudiu a scris:

:offtopic:"Comertul cu sentinte" ... pana unde s-a ajuns. De ce nu imi spuneti si mie unde se fac astfel de acte de comert? Asa as putea da niste ponturi unor oameni cinstiti care vor sa faca un ban in plus. :yeah:
Ar fi o intrebare pentru autorul articolului ce a fost sters din site. Dar,nu prea are cine sa-l intrebe si cine sa ancheteze astfel de cazuri. Eu,cunosc detalii,dar nu are rost sa le public...aici.
O zi buna. Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea datelor personale de pe un site de internet mirabela33 mirabela33 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Activez pe un forum a carui discutii sunt indexate pe google. Din pacate contul e foarte vechi si figurez acolo cu ... (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)