Am doua exemplare a acelasi sentinte civile devenita def.+irev .
1 exemplar dela OCPI cu adaugiri,stersaturi si modificari in conciderente si in dispozitiv,iar cel de-a doilea exemplar este curat fiind exemplarul nr.2 din dosarul de hotararii a instantei.o actiune penala nu o pot introduce deoarese faptele s-au prescris ( de exemplarul dela cadastru, am luat cunostinta anul trecut, iar de celalant exemplar nr.2 acum cateva zile.Nu am fost parte in dosar, dar efectele juridice a acelor sentinte , s-au produs pe fondul meu ,aflat in litigiu si notat in CF . va ros sa-mi spuneti ce soluti i-mi dati Va multumesc
Chiar daca s-a prescris fapta penala, va ajuta declararea ca fals sau modificat a documentului pt o actiune civila.
Art. 184 Cpc
"Cand nu este caz de judecata penala sau daca actiunea publica s-a stins sau s-a prescris, falsul se va cerceta de instanta civila, prin orice mijloace de dovada. "
Drept penal
officemvp
Va rog ca-mi spuneti daca o fapta petrecuta in 1997 de fals in inscrisuri oficiale si uz de fals in forma continuata( efectele juridice ale uzului de fals nu ... (vezi toată discuția)