avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept penal

Va rog ca-mi spuneti daca o fapta petrecuta in 1997 de fals in inscrisuri oficiale si uz de fals in forma continuata( efectele juridice ale uzului de fals nu au fost anulate) intruneste cele 3 trasaturi esentiale a faptei ca sa fie considerata infractiune . multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: officemvp , utilizator 20:03, 14 Ianuarie 2011
daca o fapta este sau nu infractiune se stabilieste in urma analizei starii de fapt si a circumstantelor savirsirii acesteia. in lipsa acestor informatii nu avem cum sa va ajutam.
Ar trebui analizat si daca nu a operat prescriptia raspunderii penala.
Este vorba de o hotarare def si irev. al carei exemplare nu coincid .Exemplarul dela o.c.p.i. cu exemplarul nr. 2 din mapa..Modificarile sunt in considerente hotararii si dispozitiv ei,modificari nesemnate de completul de magistrati.
Care dintre cele doua exemplare este "modificat" ? Banuiesc ca cel de la OCPI, corect ?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare sentinta officemvp officemvp buna ziua. 1.Daca s-a descoperit o sentinta civila def+irevoc depusa la OCPI cu modificari ,adaugiri,stersaturi acum 1 an si aceeasi sentinta ,dar exemplarul ... (vezi toată discuția)
Doua sentinte def+irevoc officemvp officemvp Am doua exemplare a acelasi sentinte civile devenita def.+irev . 1 exemplar dela OCPI cu adaugiri,stersaturi si modificari in conciderente si in ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)