avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Gradinita privata
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Gradinita privata

Buna ziua!

Unde gasesc cat mai multe info despre cadrul legal pt infiintarea unei gradinite particulare? Se pot accesa fonduri structurale?
Pareri, sugestii ??

Multumesc,
Miki
Cel mai recent răspuns: miki01 , utilizator 22:30, 25 Septembrie 2010
Gasiti aici pasii pentru infiintarea unei gradinite private
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc mult de tot!

O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala non profit pentru gradinita privata? flaminia_bc flaminia_bc Sunt intr-o dilema, nu gasesc nicaieri ultimele norme privind infiintarea unei gradinite private, pana la urma trebuie neaparat o societate comerciala non ... (vezi toată discuția)