avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendare societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendare societate

Buna ziua, Intr un SRL cu doi asociati 50% cu 50% din care eu administrator cu puteri depline, pot cere susendarea activitatii fara acodrul celuilat asociat?Va multumesc...In cazul in care celalalt asocait nu este de acord cum pot cere procedura de suspendare a activitatatii?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:42, 25 Septembrie 2010
Suspendarea activitatii este de competenta Adunarii Generale a Asociatilor, in consecinta pentru a putea suspenda activitatea societatii aveti nevoie de acordul asociatului dvs.

In cazul in care nu va intelegeti cu acesta puteti sa solicitati pe cale judecatoreasca retragerea din societate sau excluderea asociatului.
Puteti cere suspenderea societatii si singur, in cazul in care acest lucru este prevazut expres in actul constitutiv. Daca nu urmati sfaturile colegei de mai sus.SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator societate Irinel Antoniu Irinel Antoniu Speta e: societate cu 2 asociati egali si administratori cu puteri depline, aflati in conflict. Pe rol sunt mai multe actiuni: dizolvare/excludere/retrafere... ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre asociati in cazul unui srl ( actiuni 50% cu 50%) cu administrator unic ContSters168570 ContSters168570 Am o societate comerciala cu doi asociati 50% cu 50%, eu fiind administrator unic.Au aparut niste neintelegri intre noi ca asociati, iar partea cealalta nu ... (vezi toată discuția)
Motiv retragere asociat srl ContSters136267 ContSters136267 Buna ziua. Am inteles ca in cazul unei actiuni in Instanta prin care se solicita retragerea unui asociat dintr-un SRL trebuie ca motivatia sa fie una ... (vezi toată discuția)