avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate

In cazul unui srl cu doi asociati 50% cu 50% , eu fiin administrator unic, pot cere suspendarea acativitatii fara acordul celuilalt asociat?Care poate fi procedura?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:44, 25 Septembrie 2010
suspendarea (intreruperea temporara a) activitatii necesita o hotarare AGA semnata de ambii asociati.....

in caz contrar, va ramane tot varianta instantei....
Da se poate, in cazul in care acest lucru este prevazut expres in actul constitutiv. Daca nu urmati sfaturile colegului de mai sus.SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale si revocare administrator carmenbn carmenbn Un SRL are 2 asociati,ambii sunt si administratori numiti prin actul constitutiv.Unul din asociati doreste sa cesioneze partea sa(50%) celuilalt asociat si sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare -vanzare actiuni ContSters168570 ContSters168570 In cazul unul srl cu doi asociati 50%, cu 50% , eu fiind unul din asociati si in acelasi timp unic administrator ii pot plati celuilalt asociat actunile cu ... (vezi toată discuția)
Asociat "formal"-cui ma adresez alex12345 alex12345 buna ziua, as dori sa stiu urmatoarele: -sunt asociata cu 50% intr un srl - alt asociat detine 50% si este si administrator - de 3 ani niciunul dintre ... (vezi toată discuția)