avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz demisie

as vrea sa stiu si eu daca banii pe preaviz se iau in ziua de salariu urmatoare expirarii preavizului , si daca de exemplu mi-am dat demisia pe 23 a lunii 1 , si preavizu s-a terminat pe 8 luna 2 , in conditiile in care ziua de salariu e 10 , eu pe 10 luna 2 am sa-mi iau banii pe toata luna sau am sa-mi iau banii doar pe zilele lucrate pana la inceperea preavizului ? sau exista posibilitatea sa nu-mi iau niciun ban pe 10 ? si sa vina dupa ce se rezolva cu cartea de munca etc... adik sa mai astept inca o luna pentru a-mi primi toti banii ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:13, 11 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Cum insa la noi nimic nu este normal , este posibil sa fie unele intarzieri in plata acestora.
Ca sa nu mai vorbim de salarii compensatorii in cazurile de disponibilizare .

ca sa nu mai vorbim ca subiectul era undeva...tu erai in alta parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand calculam numarul de zile? v_florina v_florina Buna ziua, Am doua intrebari, poate stupide, insa asa ma leg mereu de amanunte: 1. Angajatul isi da demisia specificand \'incepand cu data de 21 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu eliberarea adeverinte de salariu bazavan83 bazavan83 am fost angajat la primarie pana in data de 8 august 2010 cu cim la program de 4 ore pe zi(cu jumatate de norma)iar pana pe 23 am fost in preaviz.Dupa ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca klaudiag klaudiag Am lucrat la o firma si nu mi-am dat demisia pana nu imi primesc bani, caci altfel risc sa nu ii mai primesc. Patroana a zis k imi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)