avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz demisie

as vrea sa stiu si eu daca banii pe preaviz se iau in ziua de salariu urmatoare expirarii preavizului , si daca de exemplu mi-am dat demisia pe 23 a lunii 1 , si preavizu s-a terminat pe 8 luna 2 , in conditiile in care ziua de salariu e 10 , eu pe 10 luna 2 am sa-mi iau banii pe toata luna sau am sa-mi iau banii doar pe zilele lucrate pana la inceperea preavizului ? sau exista posibilitatea sa nu-mi iau niciun ban pe 10 ? si sa vina dupa ce se rezolva cu cartea de munca etc... adik sa mai astept inca o luna pentru a-mi primi toti banii ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:13, 11 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Cum insa la noi nimic nu este normal , este posibil sa fie unele intarzieri in plata acestora.
Ca sa nu mai vorbim de salarii compensatorii in cazurile de disponibilizare .

ca sa nu mai vorbim ca subiectul era undeva...tu erai in alta parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand calculam numarul de zile? v_florina v_florina Buna ziua, Am doua intrebari, poate stupide, insa asa ma leg mereu de amanunte: 1. Angajatul isi da demisia specificand \'incepand cu data de 21 ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca klaudiag klaudiag Am lucrat la o firma si nu mi-am dat demisia pana nu imi primesc bani, caci altfel risc sa nu ii mai primesc. Patroana a zis k imi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu eliberarea adeverinte de salariu bazavan83 bazavan83 am fost angajat la primarie pana in data de 8 august 2010 cu cim la program de 4 ore pe zi(cu jumatate de norma)iar pana pe 23 am fost in preaviz.Dupa ... (vezi toată discuția)