avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 model cerere ORC completare coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

model cerere ORC completare coduri CAEN

Buna ziua.
1. Doresc sa adaug in actul constitutiv al societatii inca cca 50 coduri CAEN.
Va rog sa-mi spuneti daca aceste coduri trebuie mentionate si in cerere ORC.
Trebuie aceste coduri trecute in cerere? Care (ce cod are), sau daca aveti un link, sau un model de cerere. Nu stiu unde incap atatea coduri.
2. Cererea pentru autorizarea codurilor (doua dintre ele) ce cod are?
Cel mai recent răspuns: silver_t , utilizator 18:47, 30 Septembrie 2010
1.Da.si in cerere si in actul constitutiv actualizat si implicit in Hotarare.
2.Pt autorizare veti depune mai multe cereri , daca le autorizati pe toate 50.
[ link extern ]
Pt autorizare folositi model 2 sau 3 functie de ce ati facut in trecut pe firma.
[ link extern ]
[ link extern ]
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Coduri caen diverse activitati lucian2peu lucian2peu buna seara, va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati: - livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un ... (vezi toată discuția)