avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa de prima inmatriculare

daca dacia exporta masini in tara din afara UE, iar eu din romania, sc, import auto dacaia de la tara di afara spatiului UE, mai plaesc taxa de inmatriculare??? este produsul nostru........

cadru legal???
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:49, 16 Decembrie 2007
taxa de prima inmatriculare se plateste chiar daca ei masina "dacia " din tara:((
pai unde scrie despre obligatia platii taxei de prima inmatriculare, si daxca este euro 2 banuiesc cu atat mai mult trebuie platita.
~ Conținut șters la cerere ~
Asa este, Judecatoria Arad a dat castig de cauza unui roman, dar decizia va fi atacata la instanta superioara. Mass-media a facut publica aceasta decizie a instantei din Arad.
Este vorba de o decizie a Tribunalului Arad, recurata. Cauza va fi solutionata definitiv de Curtea de Apel Timisoara.

Alte discuții în legătură

Subiect: tva obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import chifor_lia chifor_lia Am achizitionat un autoturism second-hand din Franta.Am aflat din mass-media ca conform unui Ordin emis de MIFP nu pot inmatricula acest autovehicul fara a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto chiriladaniel chiriladaniel am auzit ca poti \"amana\" taxa in sensul ca iti cumperi o masina neimatriculata in romania si la inmatriculare scapi de taxa dar cand o vei vinde platesti ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)