JolieCont 
	    	Contabil

JolieCont 
	    	Contabil	    

jannka 
	    	Utilizator

jannka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tere	                   

buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
	                    tere	                   

buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)

mariadraga	                   

In februarie 2010 firma despre care vorbesc a ramas fara unicul anagjat ( care activa din 2004 cu o fractie de norma de 2 ore/zi ).Ce se intampla in cazul de ... (vezi toată discuția)
	                    mariadraga	                   

In februarie 2010 firma despre care vorbesc a ramas fara unicul anagjat ( care activa din 2004 cu o fractie de norma de 2 ore/zi ).Ce se intampla in cazul de ... (vezi toată discuția)

lillyian20	                   

Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare.
Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)
	                    lillyian20	                   

Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare.
Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)