avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intr.individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intr.individuala

O intr.indiv. cu angajati treb sa depuna decl.100 si 102 si ce anume se plateste(imp.salarii,cas...)?
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 16:37, 27 Septembrie 2010
Se intocmeste stat de salarii si se depun declaratii catre toate institutiile: administratie, casa de pensii, casa de sanatate, somaj si itm.
Se datoreaza contributii atat pentru angajat cat si pt angajator (ii)
Programele de declaratii se gasesc pe site-urile insitutiilor.
se depune vectorul fiscal si se plateste tot cass,pensii,somaj,accident.munca si boli prof.,fnf.garantare ,conced.si indemn. imp.pe salarii?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
Firma platitoare de impozit pe profit are bligatia de a avea minim 1 angajat ? mariadraga mariadraga In februarie 2010 firma despre care vorbesc a ramas fara unicul anagjat ( care activa din 2004 cu o fractie de norma de 2 ore/zi ).Ce se intampla in cazul de ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)