avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fabrica de reciclat PET-uri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fabrica de reciclat PET-uri

Buna ziua!

As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer nu stiu de unde sa incep.As avea nevoie de indrumare privind accesarea acestor fonduri,organismele abilitate cu care e nevoie sa iau legatura, precum si achizitionarea liniei tehnologice aferente.


V amultumesc.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:43, 30 Septembrie 2010
Cred ca dvs. puteti accesa programul "DOMENIUL MAJOR DE INTERVENTIE (DMI) 4.3.

Suma maxima nerambursabila pe care o puteti primi este intre 100.000.-200.000. Euro, cheltuielile eligibile fiind momentan de 70% pentru toate proiectele (deci dvs. sustineti cu 30%) proiectul.


Daca accesati pe google acest program, puteti obtine toate informatiile necesare.
Bafta!
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Va multumesc!
nu mai este necesara cofinantarea de 30% , suma eligibila nerambursabila este de 100% , fara a depasi 200.000 euro. este vorba despre domeniul de interventie 4.3 , programul operational regional , www.inforegio.ro.
din pacate , s-au cam inchis liniile de finantare in 70% din regiuni,iar pt cele ramase gradul de incarcare a depasit 100% , deci proiectele depuse sunt trecute pe lista de rezerva.
O fabrica de reciclat PET-uri se poate incadra pe cel putin 3 programe de finantare din fonduri europene. Este o activitate eligibila atat in mediul urban, cat si in cel rural.

Atentie insa sa nu confundati reciclarea cu colectarea de deseuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)