ContSters145137 
	    	Utilizator

ContSters145137 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 stefaste	                   

Va rog frumos sa-mi explicati daca plata concediului de odihna poate fi redusa cu 25%.
Am intrat in concediu de odihna in data de 17 iunie 2010.Lucrez in ... (vezi toată discuția)
	                    stefaste	                   

Va rog frumos sa-mi explicati daca plata concediului de odihna poate fi redusa cu 25%.
Am intrat in concediu de odihna in data de 17 iunie 2010.Lucrez in ... (vezi toată discuția)

MOSOR	                   

[b] Cum procedam cand nu se aplica art.145 din Codul Muncii ? Cine ne apara drepturile ?... S-a abrogat cumva art.145 si nu stim noi ? X-(
:training: Consider ... (vezi toată discuția)
	                    MOSOR	                   

[b] Cum procedam cand nu se aplica art.145 din Codul Muncii ? Cine ne apara drepturile ?... S-a abrogat cumva art.145 si nu stim noi ? X-(
:training: Consider ... (vezi toată discuția)

ana-lili	                   

Considerati ca al 13-lea salar pentru 2009, acordat in luna iulie 2010, intra sub incidenta leg.118/2010. Se aplica reducerea de 25% si la acesta? (vezi toată discuția)
	                    ana-lili	                   

Considerati ca al 13-lea salar pentru 2009, acordat in luna iulie 2010, intra sub incidenta leg.118/2010. Se aplica reducerea de 25% si la acesta? (vezi toată discuția)