avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... stagiatura , conditii maestru
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

stagiatura , conditii maestru

Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a lua un stagiar. In conditiile in care un tanar dornic de a intra in barou nu are inca un avocat indrumator, el poate da examenul de admitere in barou? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters92876 , utilizator 18:40, 20 Ianuarie 2011
Buna ziua, daca dau examenul de intrare in avocatura in Baroul Galati iar avocatul maestru este din Baroul Constanta, este vreo problema?
Da, bineinteles. Atunci cand te inscrii pentru examen, semnezi o declaratie pe proprie raspundere cum ca vei face stagiatura la Baroul la care te-ai inscris pentru examen. Deci, daca tu ai un avocat care vrei sa indrume si este in Baroul Constanta, atunci dai examen la Constanta. Daca dai la Galati, va trebui sa iti gasesti un maestru din Baroul Galati. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Avocat coordonator pentru stagiu Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu in cat timp trebuie sa-mi gasesc avocat colaborator pentru stagiu si daca pot sa am un avocat colaborator inscris la alte barouri de ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)