avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conditii acordare autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conditii acordare autorizatie de functionare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema: care sunt conditiile de acordare a autorzatiei de functionare ? Am citit pe net ca am nevoie de acordul vecinilor in cazul in care spatul comercial se afla intr-un imobil cu destinatia locuinta. Imobilul in care imi desfasor activitatea este proiectat a fi spatiu comercial . Multumesc

Alte discuții în legătură

Firma dmdaniel dmdaniel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: Am o garsoniera inchiriata cu contract de inchiriere si as dori sa infiintez o firma care sa aiba ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru schimbarea unei destinatii? paultrefu paultrefu Doresc sa achizitionez un imobil care este trecut in cartea funciara ca si spatiu de birouri . Eu as dori sa deschid acolo un coafor. Trebuie schimbata ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)