avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului pt grafician
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului pt grafician

As dori si eu fisa postului pt grafician, va rog frumos! sunt grafician si cred ca fisa care o am nu-i chiar ok...multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 28 Septembrie 2010
FISA DE POST GRAFICIAN

1. Denumirea compartimentului:

2. Denumirea postului: Grafician

3. Numele si prenumele salariatului:

4. Se subordoneaza:

5. Numele sefului ierarhic:

6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:

9. Pregatirea si experienta:

10. Autoritate si libertate organizatorica:
Artistii plastici de obicei sunt liber profesionisti.
11. Responsabilitati si sarcini:

Graficianul plastic foloseste linia si culoarea pentru a reda diferite forme spatiale în spatiul bidimensional al operei sale de arta figurativa.
Operele de arta pot include portrete, natura moarta, peisaje, tablouri istorice si religioase si multe altele. În esenta, "artele frumoase" reprezinta o arta produsa pentru propria satisfactie si nu pentru ca ar fi ceva functional sau folositor.
Cu toate acestea, artistii trebuie sa traiasca din operele lor, desi putini pot trai numai din aceasta meserie, iar multi sunt implicati în munca de predare sau în alte domenii.
- fac schite si alte studii pentru a-si dezvolta ideile înainte de a se apuca de proiectul propriu-zis, eventual studiind sau concentrându-se asupra unui anumit subiect sau grup de obiecte sau materiale.
- executa desene, picturi si alte tipuri de lucrari, în functie de conceptia si ideile lor despre arta, despre semnificatia si posibilitatile ei.

Pot fi invitati sa colaboreze la proiecte mari (comenzi) si munca lor poate fi regasita ca parte a proiectului unui complex arhitectural sau reflectata într-un proiect mai amplu în cadrul unui context figurativ mai amplu.

Responsabilitatile postului:
În raport cu aparatura si materialele utilizate:
- mijloace de creatie,
- o gama ampla de ustensile pentru desen si pictura pornind de la cele clasice (creioane, penite, pensule culori în ulei si pastel, hârtie, hârtie, pânza si lemn), combinatii de tehnologii noi (culori plastice sau luminescente) si pâna la programe de grafica si desen pe calculator (tehnologie computerizata, de film si de televiziune etc.).

12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meserii - drepturi de autor Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua. As dori sa aflu pentru care meserii (functii) pot incheia contracte de drept de autor, ci nu contracte de munca. Tehnoredactorul, culegatorul de ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor pentru grafician. e corect tipul de contract? Mara011 Mara011 Buna ziua. Pot incheia cu o persoana fizica un contract de drepturi de autor pentru realizarea unor materiale de design grafic (poster, bannere online, ... (vezi toată discuția)
Corectura text literar - contract drepturi de autor arosca arosca Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca partea de corectura pentru texte literare si pentru documentele traduse intra sub incidenta drepturilor de autor. Imi ... (vezi toată discuția)