avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat digital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat digital

Pana acum am depus declaratiilelunare ale firmei la finante online. Dar mi-a expirat certificatul digital. Il obtinusem gratuit. Acum am inteles ca se poate procura de la anumite firme autorizate, contra cost.
Care sunt firmele autorizate si care este costul unui certificat digital?
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 11:52, 28 Octombrie 2010
vedeti pe site anaf - declaratii electronice
aveti acolo toate informatiile , inclusiv firmele autorizate
Ciudat #-o dar sunt doar 3 firme autorizate; certsign, digisign si transsped.Pt.achizitie pretul este de 47 eur.Este anormal ca o lege(viitoare) sa ne impuna la contribuabilii mijlocii sa depunem online, cotizand la aceste firme, care si-au stabilit un pret de monopol.
:offtopic:
Cristina , va rog editati mesajul pentru ca regulamentul interzice postarea numelor de firme :)
oricum, dupa ce ca sunt doar astia trei ... le mai facem si noi reclama aici
De aceea am scris si eu acel raspuns lapidar
Pe alta parte , nu stiu de ce sunt doar 3 firme ... banuiesc ca nu i-a impiedicat nimeni si pe altii sa aiba acest obiect de activitate
Feriti-va de digisign sunt niste "romani" neaosi ordinari, Cica au promotie ptr. membrii CECAR si pretul e cu 1 euro mai mic =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica FlorinSpc FlorinSpc Buna ziua, Am si eu o problema. Mi-am reinnoit semnatura digitala la certdigital. La achizitie totul a fost ok (mai putin fapotul ca am aflat ca ma costa ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Fiscul primeste declaratia unica 112 pe hartie, si in luna august  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][u]Fiscul a decis tacit sa prelungeasca perioada in care declaratia fiscala unica poate fi depusa si la ghisee, conform unor informatii obtinute de ... (vezi toată discuția)