avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... model contract de colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

model contract de colaborare

Buna seara.
Am mare nevoie de un model de contract de colaborare intre instructor auto independent si scoala de soferi.Daca imi puteti spune cum sa-l gasesc ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 10:01, 3 Octombrie 2010
Fiecare contract, indiferent de natura sa, se redacteaza cu clauzele stabilite de comun acord de catre parti, astfel incat, un model de contract luat de undeva nu cred ca v-ar avantaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - instructor auto independent gheorgheciuca gheorgheciuca Sunt instructor auto independent, autorizat la ARR si ORC. Sunt inregistrat ca PFA la finante si platesc impozit pe venit stabilit la norma de venit (nu in ... (vezi toată discuția)
Instructor auto teo689 teo689 Buna ziua, am obtinut atestat de instructor auto si am o masina pe care as vrea sa o folosesc pentru a invata elevii sa conduca. nu stiu cum sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Legatura dintre socitete srl si pfa andreea1824 andreea1824 Am o mare nelamurire,detin o scoala de soferi,nu stiu pe ce suma trebuie sa eliberez bonul fiscal,deoarece instructori auto independenti au contract de ... (vezi toată discuția)