Am o mare nelamurire,detin o scoala de soferi,nu stiu pe ce suma trebuie sa eliberez bonul fiscal,deoarece instructori auto independenti au contract de colaborare cu scola mea pt.cursul de legislatie rutiera care costa 100 RON,am inteles ca scoala trebuie sa taie bon fiscal pe intrega suma cat face scoala si nu numai pe cursul de legislatie,eu pastrand numai suma ce reprezinta cursul de legislatie,iar instructorul pt.restul sumei imi taie chitanta si factura.
EXEMPLU:
SCAOALA DE SOFERI COSTA 1000 RON
SCOALA ELIBEREAZA BON FISCAL PE INTREAGA SUMA DE 1000 RON IAR INSTRUCTORUL INDEPENDENT IMI VA ELIBERA O FACTURA CU CHITANTA CU FACTURA PE SUMA DE 900 RON
INTREBAREA MEA ESTE DACA POT SA TAI BON FISCAL DE 100 RON CE REPREZINTA CURSUL DE LEGISLATIE (PT. CA INSTRUCTORUL FACE PRIN SCOALA MEA DECAT LEGISLATIA),IAR INSTRUCTORUL SUMA LUI DE INSTRUIRE PRACTICA 900RON
elevul are contract cu scola ,dar in contract nu se stipuleazasuma,iar toate actele elevului si instructorului le arhiveaza scoala ,pt. ca pe instructoi nu prea au cum sa ii controleze.
Scoala de soferi
hadija
Am facut scoala de soferi cu un instructor particular care \"tine\"(pun intre ghilmele caci nu stiu ce implica) de Toni Auto.Nu m-am inteles deloc cu ... (vezi toată discuția)