avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contributii la sanatate ptr.conv.civile la asoc.de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contributii la sanatate ptr.conv.civile la asoc.de propr.

Sotul meu a fost la Sanatate la Constanta si a intrebat el fiind administrator la o asociatie de proprietari (si angajat la alta societate), daca trebuie sa plateasca sanatate. Si i-a zis ca da trebuie de la data de cand s-a incheiat conventia civila cf. Legii 95/2006.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 18:13, 1 Octombrie 2010
Art III din OUG 58 a fost modificat integral de OUG 82. Iar noua forma nu face nici o referire la contributia la sanatate. Contributia la sanatate este legiferata in prezent doar de legea 95/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)
Cass si pentru asigurari? ContSters23466 ContSters23466 cartea de munca este la intreprindere de stat unde am norma intreaga si unde mi se retine cas, somaj, fondul de pensii, impozit. In timpul liber am lucrat part ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)