avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre extradare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre extradare

Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la institutia extradarii. Va rog sa postati titlul lucrarii, autorul, editura si anul.
In cazul articolelor, lucrarilor etc. in format electronic, va rog sa postati adresa de download.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sbdcl , utilizator 11:24, 18 Mai 2012
Mai exact pentru ce iti trebuie?
Eu am ceva material in format electronic pt ca lucrarea mea de licenta am avut-o pe partea de penal general si am si ceva bibliografie daca vrei sa iti transmit insa nu stiu daca se ridica la nivelul la care iti este necesar.
Informatiile imi sunt necesare pentru elaborarea unei lucrari. Orice informatie, imi poate fi utila. Voi face ulterior o selectie asupra a ceea ce imi este necesar. Asa ca, va rog sa postati orice bibliografie, si orice alte lucrari si articole.
In cazul materialelor in format electronic, acestea pot fi trimise prin e-mail la adresa claudiu_cms@yahoo.com. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
ContSters119945, utilizator
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
ContSters165442, utilizatorConvenţia europeană de extrădare din 13.12.1957; Georgiana Tudor , Mariana Constantinescu , Mandatul european de arestare, Aspecte teroretice şi practică judiciară, ; . Legea nr.302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală ;2. Legea nr.224/2006 pentru modificarea şi completarea Legii nr.302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală;Conventia privind extradare dintre statele membre ale UE , OJC 313, 23 octombrie 1996;Tratatului de la Maastricht din 1 noiembrie 1993 ;,,De la extrădare la mandatul european de arestare. O privire istorică şi juridică ”, Florin Răzvan RADU, revista „Dreptul”, nr. 2/2006.)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
ContSters47264, utilizator

Cooperarea judiciara internationala in materie penala-Rusu Ion, Alexandru Boroi,Editura C.H. Beck,2008

Cooperarea judiciara in materie penala. Culegere de practica judiciara-Zainea Mariana, Morar Ioana Cristina,Editura C.H.Beck,2008


Alte discuții în legătură

Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Va rog sa-mi recomandati carti si legislatie cu privire la institutia extradarii. (vezi toată discuția)
Crima organizata Bawer Bawer Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o bibliografie pentru efectuarea unei lucrari despre crima organizata. din pacate crima organizata nu este definita de ... (vezi toată discuția)
Plingere la cedo popeye popeye cum pot sa fac o plingere la cedo in legatura cu o condamnare in lipsa si cu probe si martori falsi (vezi toată discuția)