avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura

buna ziua ! am aflat astazi ca parintilor lor mei nu le accepta cererea pt ajutor de caldura pe motiv ca la adresa lor figureaza o masina cu o capacitate de 1800 , problema e ca masina este pe numele meu , am domiciliu la aceeasi adresa ca si ei , dar nu stau acolo si nici la intretinere nu sunt trecuta ! e corect sa le refuze cererea in aceste conditii ????????????????
am inteles ca e vorba de cateva milioane, nicidecum de cateva mii de lei, avand in vedere ca tata e somer si mama lucreaza cu 2 h si nu as vrea sa ii pun la un cost suplimentar destul de costisitor avand in vedere situatia lor financiara precara.Ma repet stiu ca e vb de milioane si iarna e lunga !
Subventia se da la procent din consumul de caldura. Au repartitoare?
da, au repartitoare ! pt un venit de 5 mil (amandoi cumulat) cam care ar fii procentajul suportat de primarie ?????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere anl cocochannel cocochannel Buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa stiu cine si cum face calculul intretinerii la ANL-uri. Vreau sa va spun ca locuiesc intr-o garsoniera ANL,1 an an de ... (vezi toată discuția)