avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru caldura

Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ,,ACEASTA MANA CEREASCA'' Inscriidu-se cu brio in BAREM.Nu este decat o autoironie.Va multumesc ! Sunt sigur ca multi asteapta acest raspuns. S V
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:17, 15 Octombrie 2011
Daca nu mai beneficiati de caldura in sistem centralizat nu puteti beneficia nic de subventionarea caldurii, care se da producatorului nu beneficiarului.
subventia se acorda pe baza venitului dvs.Daca aveti debransate caloriferele,nu inseamna ca nu mai aveti dreptul la subventi!!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
ContSters224434, utilizator
Subventia este acordata regiei de termoficare nu persoanei care beneficiaza de caldura.
zau?atunci sa faca cerere de subventie regiile,nu cetateanul!
Subventiile sunt una, ajutoarele sunt alta.

Alte discuții în legătură

Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Democratie numai pentru unii? ctinhriscu ctinhriscu Am depus si eu ca tot omul o cerere de debransare catre fosta Termica Botosani actual Modern Calor... Am primit vestea ca nu se aproba debransarea si ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va intreb in ce consta acest ajutor in cazul familiilor care locuiesc la bloc si sunt contorizate apa calda si caldura ... (vezi toată discuția)