avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

daca cineva mi a vandut mie acum 16 ani un imobil (eu fiind minor) poate sa invoce ca nu i s a platit pretul si sa vrea sa anuleze contractul de vanzare -cumparare?cum ar putea sa si invoce propia culpa? mentionez ca imobilul era pe numele unei socitati comerciale si aceea societate nu mai exista.poate el ca persoana fizica sa atace contractul de vanzare -cumparare?
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 23:03, 29 Septembrie 2010
Nu poate sa anuleze contractul de vanzare cumparare sau sa invoce ca nu s-a platit pretul conform principiului din drept civil ca "Nimeni nu poate invoca in sustinerea intereselor sale propria sa culpa". Stati linistit ca nu are nici un drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietate privata ContSters168541 ContSters168541 in anul 1996 sotia mea a cumparat de la o societate comerciala un imobil .actionar principal era tatal ei.la varsta aceea sotia mea era minora avea 14 ani.a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare blue_lion blue_lion poate fi atacat un contract de vanzare-cumpare dupa 15 ani de la autentificarea actului? exista in lege un termen anume care se refera la timpul in care poti ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract de vanzare mihaelanko mihaelanko In speta 2 societati comerciale, societatea A si societatea B, acelasi administrator. societatea A intra in insolventa in 2007. in anul 2005, A vinde lui ... (vezi toată discuția)