avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare cont banca si altele de catre alta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare cont banca si altele de catre alta banca

Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era si datoria celor de la...I..sa ma anunte de aceasta blocare de cont .Am depus de 2 ori pe card la ..I.. in decurs de 4 zile si cand am vrut sa scot suma de 540 ron existenta in sold mi-au spus ca acest cont este blocat.Nu era normal sa fiu si eu anuntat???Am incercat sa discut cu cei de la P....daca se poate ajunge la o intelegere si angajata de acolo mi-a dat nr unui executor bancar care nu raspunde de 4 zile.Intre timp am primit in posta de la P....instiintarea cum ca toate conturile mele bancare vor fi blocate ,alt nume de executor bancar caruia i-am tremis email -nici un raspuns.De asemenea as vrea sa stiu daca as putea sa-mi inchid contul proprit de la I... (sold 540 ron) si pensia privata de la acestia .Va multumesc!!!
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
sorinelul22, utilizator
V-a fost instituita poprire pe toate conturile deschise de dvs la bancile comerciale, din cauza intarzierilor la achitarea datoriei legate de creditul contractat. Era normal sa fiti instiintat printr-o adresa de faptul ca, sunteti in intarziere, cuantumul sumei restante, inclusiv penalitatile de intarziere, precum si numarul zilelor de restanta inregistrate fata de momentul ultimei plati. Acest demers de poprire a fost realizat prin executorul bancar care a fost nominalizat in adresa scrisa ce v-a fost transmisa. Incercati sa luati legatura cu acesta, pana la clarificare si daca, nu doriti surprize de poprire in continuare din celelalte conturi bancare, nu le mai alimentati. Nu va sfatuiesc sa procedati la inchiderea contului poprit si nici la renuntarea la pensia privata, pana nu clarificati problema cu executorul bancar. Oricum, succes.:rtfm:
Daca conturile sunt poprite nu se pot inchide.
Nu trebuia sa va instiinteze inainte de infiinarea poprii.
Probabil sunt mai multe persoane care se ocpa de dosar. SUnati pe centrala in cbanca respectiva si cereti cu dl....x.
buna ziua!
se poate popri un cont pe care primesc salariul ?
este vreo limita de suma care se poate bloca contul sau pe toata suma ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pe cont alocatie si pensie de intretinere turelu turelu Bună ziua. Sunt un plătitor de pensie de întreţinere către copilul meu în vârstă de 12 ani. Banii îi virez într-un cont bancar deschis pe numele ... (vezi toată discuția)
Poprire pe o suma mult mai mare decat datoria ioanavarga ioanavarga Buna ziua, Am aflat saptamana trecuta cu stupoare ca banca mi-a blocat toate conturile pentru o datorie de 6000 lei pe care as fi avut-o la contributiile de ... (vezi toată discuția)