avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... model stampila asociatii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

model stampila asociatii

stampila pentru asociatii si fundatii trebuie sa aiba obligatoriu forma rotunda? si daca da ce trebuie inscrisa pe ea? eu am o situatie in care stampila unei asociatii este dreptunghiulara. o pot accepta ca este in regula?
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 07:10, 3 Octombrie 2010
Da trebuie sa fie rotunda.Pentru modele de astfel de stampile accesati link-ul de mai jos [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Stampila stampila unei asociații de proprietari Adrianro2019 Adrianro2019 Stampila Stampila unei Asociații de proprietari trebuie sa fie rotunda? Dacă este dreptunghiulara este o problema? Vad mai peste tot stampile rotunde ... (vezi toată discuția)
Stampila societatii mariamem mariamem Buna ziua. Cate modele de stampile poate avea o societate intr-o singura perioada de timp. Eu stiam ca una singura, nu doua feluri de stampila. Astept ... (vezi toată discuția)