Am urmatoarea speta in care va rog sa ma ajutati. In 2002 mama mea si-a vandut apartamentul in orasul X si mi-a cumparat un aăartament in orasul Y tot pe numele ei. Dupa 3 ani mi-a facut o simulare de donatie, vanzandu-mi acest apartament mie casatorit la vremea aceea fiind. Acum treburile nu mai merg bine si ma bate gandul sa divortez de actuala sotie cu care am un copil, insa nu vreau sa se atinga de apartament, deoarece nu a avut nicio contributie la achizitia lui. Pot face o hartie notariala prin care ea renunta de buna voie la dreptul de proprietate?
doar in anumite cazuri se poate face partajul in timpul casatoriei, cazul dvs nu se numare printre acestea.
dansa poate da o declaratie in care sa scrie istoricul apartamentului si faptul ca nu a avut o contributie. va puteti folosi de declariatie in procesul de partaj.
in timpul casatoriei, dansa nu poate renunta la dreptul ei de proprietate printr-o declaratie
Partaj
danielastoenescu
Daca in timpul casatoriei am vandut apartamentul in care locuiam mamei mele in urma divortului care a avut loc dupa 6 ani de la vanzarea apartamentului sotul ... (vezi toată discuția)
Donatie sot?
andradaa
Buna ziua !
Am si eu niste nelamuriri si v-as ruga sa ma ajutati.
Sunt casatorita de 8 ani, sotul meu a avut inaintea casatoriei un apartament impreuna cu ... (vezi toată discuția)