avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Interpretarea unei melodii in loc public
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Interpretarea unei melodii in loc public

Buna ziua,

imi cer scuze pentru posibila ambiguitate, voi incerca sa fiu cat mai concis.

Doresc sa cant cu formatia o singura melodie (5 minute), de pe o scena mobila intr-un loc public, cu amplificare profesionala.

Ce pasi legali trebuie urmati, sau la ce consecinte (amenzi) ma pot astepta ?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:24, 4 Octombrie 2010
Trebuie obtinuta aprobarea primariei la care este arondata zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arondare abuziva medic de familie gabriel32 gabriel32 In anul 2015 m-am inscris la un medic de familie in cadrul policlinicii Regina Maria. In anul 2015 cand am avut nevoie de o progrmare la medicul de familie am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, ... Andruta90 Andruta90 Buna seara! Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, blocand 2 masini ale aceluiasi vecin. Acesta a dorit sa iasa fix in acel interval de 2 ... (vezi toată discuția)
Amplasare casute mobile fara autorizatie bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, doresc sa amplasez intr-o curte (380 mp), in care exista deja o cladire, in zona urbana, 3 case mobile (un fel de rulote, putin mai mari, ... (vezi toată discuția)