bubulanu  
	    	Utilizator

bubulanu  
	    	Utilizator	    

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari	    

MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari
 MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari 	
			 bubulanu  
	    	Utilizator

bubulanu  
	    	Utilizator	    

Daca persoana este debitor in cadrul unui contract de credit incheiat cu o banca comerciala si inregistreaza plati restante, banca este indreptatita sa-i retina, in cuantumul datoriei restante (penalitati de intarziere, dobanzi restante, rate de credit restante) cota legala, respectiv nu mai mult de o treime din venitul net lunar (nu din avansul debitorului). Aceste retineri sunt legale. Daca debitorul nu are restante la credit, dar are in contract prevazut la modalitati de plata, ca suma datorata sa fie retinuta din contul curent, atunci, la scadenta banca ii va opri valoarea ratei si a dobanzii.
Asadar, banca "nu face ce vrea" asa cum v-a raspuns dna de mai sus, ci procedeaza in mod legal, pentru recuperarea creantei sale. :pleasantry:
~ final discuție ~
 davidescucostel	                   

Buna  ziua 
Problema  mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca  . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)
	                    davidescucostel	                   

Buna  ziua 
Problema  mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca  . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)

ostaciuc	                   

Buna seara,
Zilele trecute am mers sa ridic bani din contul de salariu. Cand am ajuns la bancomat am constatat ca nu am deloc bani. A doua zi am mers la banca ... (vezi toată discuția)
	                    ostaciuc	                   

Buna seara,
Zilele trecute am mers sa ridic bani din contul de salariu. Cand am ajuns la bancomat am constatat ca nu am deloc bani. A doua zi am mers la banca ... (vezi toată discuția)

prepelita mariana	                   

am revenit din crestere copil la acelasi loc de munca  unde eram platita prin card de debit  dupa o luna de zile cand am primit salariu in cont banca mi l-a ... (vezi toată discuția)
	                    prepelita mariana	                   

am revenit din crestere copil la acelasi loc de munca  unde eram platita prin card de debit  dupa o luna de zile cand am primit salariu in cont banca mi l-a ... (vezi toată discuția)