avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura cedo
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura cedo

va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pt a ataca o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila la cedo.
mentionez ca este vorba despre un litigiu de munca unde,in prima instanta am castigat iar in recurs am pierdut,curtea de apel admitandu-le recursul.
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 5 Octombrie 2010
Legat de Admisibilitatea plangerii la CEDO vedeti aici discutiile purtate :
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc!
cateva lamuriri daca stie cineva...

daca este declarata cerea admisibila,cum se probeaza incalcarea dreptului la un proces echitabil?se vor trimite toate actele depuse la dosar in copie,in limba engleza sau franceza?
Din momentul în care cererea a fost declarată admisibilă, trebuie folosită una din limbile oficiale ale Curţii, dacă preşedintele Marii Camere nu autorizează folosirea în continuare a limbii în care a fost întocmită, în acest caz partea care a solicitat autorizarea trebuie să asigure interpretarea sau traducerea în limbile engleză sau franceză a observaţiilor orale sau scrise, şi să-şi asume şi cheltuielile ce rezultă din aceasta.
asta am inteles ,dar cu ce fel de acte se va face dovada a ceea ce ceri?
cu actele de la dosar,traduse in lb oficiala?
mai ales ca vreau sa invoc art 6 din conventie,incalcarea dr la un proces echitabil.
daca stie cineva,il rog sa-mi raspunda

Alte discuții în legătură

Dosar penal italia stejarbranesti stejarbranesti Am un dosar penal in Italia cu un cetatean italian judecatorii se fac ca nu vad actele depuse la dosar in favoare mea avan:Ptajindul pe fata pe cetateanul ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata nikolos nikolos care sunt articolele care specifica durata unui proces penal Sunt procese pe rol si de 2-3 ani? (vezi toată discuția)
Raspundererea statului in litigiile de munca sofiao sofiao As dori sa intreb daca pot actiona statul in judecata la CEDO in urmatorul context: - Am actionat in instanta angajatorul pentru o concediere nelegala. - ... (vezi toată discuția)