ContSters168365 
	    	Utilizator

ContSters168365 
	    	Utilizator	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

buna ziua, trebuie din nou intocmit caietul pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin,a aparut vreo lege in acest sens? ieri au fost cei de la garda in control intr-un magazin si au cerut caietul pentru declararea banilor personali,au voie sa controleze in geanta vanzatoarei? Va multumesc.
 Carmen  Muraru 
	    	Avocat

Carmen  Muraru 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Vioreld	                   

salutare. citisem parca acum cateva luni ca nu ar mai fi obligatoriu acel registru special cu banii angajatului care utilizeaza casa de marcat si nici la ... (vezi toată discuția)
	                    Vioreld	                   

salutare. citisem parca acum cateva luni ca nu ar mai fi obligatoriu acel registru special cu banii angajatului care utilizeaza casa de marcat si nici la ... (vezi toată discuția)

denisa2011	                   

buna dimineata,
azi am un control la ITM iar pe invitatie mi-au cerut caietul de bani din magazin.Au dreptul acesta?mentionez ca nu este condica de ... (vezi toată discuția)
	                    denisa2011	                   

buna dimineata,
azi am un control la ITM iar pe invitatie mi-au cerut caietul de bani din magazin.Au dreptul acesta?mentionez ca nu este condica de ... (vezi toată discuția)

Diana ionela Timoscov	                   

Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Diana ionela Timoscov	                   

Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta ... (vezi toată discuția)