avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce tip de contract folosesc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce tip de contract folosesc?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv o situatie:
Suntem 2 firme care avem o intelegere. Firma partenera imi puna la dispozitie mai multe spatii. In schimbul acestor spatii eu am convenit cu aceasta sa ii platesc chiria altor spatii din provincie (spatii care nu sunt in proprietatea mea). Adica nu-i platesc direct chiria pe spatiile pe care mi le pune la dispozitie, ci ma oblig sa-i platesc chiria altor spatii pe care le-am convenit de comun acord. Facem acest lucru pentru ca el nu poate sa inchirieze direct spatiile respective pentru ca ar plati mai mult decat mine.
Exista vreun tip de contract care sa ma ajute? Contractul de comodat nu cred ca ma ajuta, pentru ca desi el imi pune la dispozitie spatiile gratuit, eu ii platesc lui chiria altor sali.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 15:40, 2 Octombrie 2010
Buna ziua .
Spatiile pentru care platiti dvs.chirie locatorului initial fac obiectul unui alt contract de inchiriere incheiat intre dvs.si el,sau obiectul unui alt contract de inchiriere,incheiat de acesta cu alt locatar ?
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat miceaneacsu miceaneacsu Buna seara, Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva Recent am infiintat o firma si am facut un contract de comodat, ptr. inregistrarea unui punct de ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias ContSters21743 ContSters21743 Buna tuturor. Va prezint succint un caz al unor chiriasi (familie cu 2 copii mici) cu contract de inchiriere sub semnatura privata. Proprietara doreste sa ... (vezi toată discuția)