Darie Tudor 
	    	Utilizator

Darie Tudor 
	    	Utilizator	    

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari	    

MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari
 MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari 	
			 ionut12345 
	    	Utilizator

ionut12345 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ioanavasian	                   

Buna dimineata,
O societate are contractata o linie de credit cu ipoteca pe un apartament proprietatea unei persoane fizice. Din motive financiare, a intrat ... (vezi toată discuția)
	                    ioanavasian	                   

Buna dimineata,
O societate are contractata o linie de credit cu ipoteca pe un apartament proprietatea unei persoane fizice. Din motive financiare, a intrat ... (vezi toată discuția)

bad_sonia	                   

Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate  de a mai plati ... (vezi toată discuția)
	                    bad_sonia	                   

Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate  de a mai plati ... (vezi toată discuția)

rsebastian	                   

Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
	                    rsebastian	                   

Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)