avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cea mai buna forma de organizare - profesii liberale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cea mai buna forma de organizare - profesii liberale

Buna ziua! As vrea sa stiu si eu care este cea mai buna forma de organizare pentru cei care au profesii liberale: avocati, evaluatori, mediatori... Am inteles ca pot lucra sub forma de firma, PFA sau pur si simplu fara nici o forma de organizare :wassat:: Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 13:01, 4 Octombrie 2010
Da este adevarat.
:)) Ce este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate profesii liberale Alexutu123 Alexutu123 profesiile liberale se pot practica in absenta unei forme juridice sau pfa? ma intereseaza daca pot practica de exemplu o profesie liberala fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Sc sau pfa ziar actualitatea ziar actualitatea Am urmat cursuri de SSM si PSI si am certificate prin care pot lucra in acest domeniu, insa urmez si cursuri de mediere si as vrea sa stiu ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)