avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu imi mai pot recupera masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu imi mai pot recupera masina

Buna ziua , problema mea incepe asa, nudemult mi-am schimbat masina cu alta si urma sa mai dau o diferenta de 300 de euro in timp de 3 luni, pana aici totul binr , inainte de termenul de plata cu o luna vine tipul la mine si ma intreaba daca am banii eu ii spun ca inca nu am facut rst de bani si atunci el imi propune altceva adica sa ii dau masina inapoi si el imi aduce in aceasi zi sau cel tarziu a doua zii alta masina incat sa nu mai trebuiasca sa ii dau nici un leu adica imi aduce o masina mai ieftina cu 300 de euro, de caum incep problemele eu cand iam dat masina inapoi din inprudenta am uitat contractul facut cu el in torpedou si asa ca eu nu mai am nici un contract doar masrtori care au fost de fata in timpul schimbului, de cand iam dat masina inapoi au trecut deja 2 luni si el nu mai vrea sa imi dea nimic spunand ca fiindca termenul a trecut si eu nu iam dat aia 300 de euro am pierdut ambele masini chiar daca iam spus ca eu iam dat masina cu o luna mai repede de termen el mia zis ca nu conteaza plus ca a zis ca a schimbat nustiu ce la motor si sa platesc tot eu , asa ca am ramas si fara masina mea si fara masina pe care am luato de la el, acum el imi spune ca din valoarea masini mele el scade aia 300 de euro ce trebuia sai dau chiar daca eu iam dat masina inapoi plus inca 400 de euro contravaloarea presupuselor reparatii pe care lea facut dupa ce iam dat masina inapoi si asa ca din valoarea masini mele adica 1200 de euro cat era in contract mie mai imi da 400 si gata , bine ca oricum nici pe aia nu mai vrea sa mii dea. Acum intrebarea mea este ce pot face eu in situatia in care nu mai am nici o hartie pe masini si nici masina mea nu era inca inscrisa pe mine ca nu am apucat sa o inscriu , sa pot recupera macar masina mea sau macar valoarea ei ca si asa am scos bani din banca sa imi iau masina si am de dat o gramada de bani la banca si nu ma nici masina.
Sper ca m-am facut inteles si astept cu nerabdare raspunsurile Dumneavoastra .
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: bmwforever , utilizator 20:58, 5 Octombrie 2010
Daca aveti martori care sa sustina afirmatiile dvs,formulati plangere la politie
Martori la efectuarea schimbului au fost sotia mea, martori din partea celui de la care am luat masina.
Acum intreb ca daca martorul meu este sotia mea atunci ea este luata in considerare?
Va multumesc.
Da ,in situatia in care formulati plangere,sotia urmeaza sa fie audiata si sa declare dupa cum s-au desfasurat discutiile finalizate cu schimbul de autoturisme
Daca cunoasteti identitatea martorilor partii adverse,care au participat la momentul schimbului de autoturisme puteti sa faceti precizari ,urmand ca organul de cercetare sa dispuna audierea acestora
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
Va multumesc pentru raspunsurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune leasing auto. ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei? LaurentiuG11 LaurentiuG11 Buna ziua , Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Furt inselaciune sau ? nicolai nicolai stau la Campina. am vandut cateva piese unui cetatean Cornel din autoturismul meu avariat. a spus ca este interesat de oglinda, de macaraua motoras ridicare ... (vezi toată discuția)