avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum sa procedez? interesant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum sa procedez? interesant

buna seara
azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema:
sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere.
dar nam inteles de ce zice ca un domn de la care am cumparat o masina mo dat la politie ca miam dat masina lui care o fost avariat in proportie de 90% sal repar si in plus mio si dat ceva bani sa o repar.
chestia cesta urmatorul eu asa mam inteles cu proprietarul masini ca imi da fiid era prieten de pe vremuri si cand osa am bani li voi plati data no fot precizata si iam precizat de mai multe ori ca nu stiu cand osai platesc el a zis ca e oke. cand a fost gata masina si se putea circula cu el eu lam sunat si iam spus so duca inapoi masina ca nu stiu cand osai pot sa platesc el refuzand ca nui tre deja masina ca e o rabla a zis el.
intretimp soferul meu a cerut in prumut masina si lo facut praf dar sami o plateasca a uitat + fiind a facut accidentul in ungaria iam mai platit amenda de 180 000 de mii de forinti.
ieri a fost si soferul chemat la politie si el a declarat ca mia platit masina 1800 de euro bine atunci deja masina era avariata in proportie de 100% dar masina valora 300 de euro iar eu ca am vandut jentile de pe masina si ca am adus masina la remat eu cum am gandit sa fac acest lucru, zic bine cand eu iam oferit sa duca inapoi masina el no vrut si eu nam avut unde so tin masina.
alai clar ca o dau la judecata fostul sofer al meu ca bani nu mio dat si 3000 de euro tot e ceva dar ce pot so fac cu el sai fac cateva nopti nedormite cu declaratia falsa data la poitie?
cu prietenul de la care am cumparat masina bine neam inteles numai verbal si aveam afacer mai mari a avut incredere unul in celalat dar bani sau ceva de valoare nu mio dat soi repar masina eu iam zis ca si asa io platesc masina ca eu ma tin de cuvant dar deja nu mai stiu sai platesc sau nu?
incaceva el fiind unu cu gura mare a fost destul de fraier si la mai multi a zis ca io jutat cineva sai faca plangerea si nui costa nici numai macar un visky sa ma puna dupa grati dar parca mi-au aprins lumina ce caut eu la politie acet lucru ar trebui sa merarga pe civil nu mie miau tras deja o tapa ca nu miau platit masina dar eu la procedura civila sau asa ceva un prieten ma ajutat am rezolvat treaba atunci eu ce caut la politie la sectia" cauzuri ... DIVERSE "?? interesant si cum am iesit deja mo si sunat prietenul ca am auzit ca ai fost sa dai declaratie dar cand iesea am observat un pachet de tigari al angentului era de la shop si prietenul asta se ocupa cu tigari de import se poate numai o coincidenta??? nu prea cred ca el trebuie sa duca numai un wisky sa ma puna in puscarie da si mia povestit to ca el mai poate sa retraga pangerea daca in duc banii ca asa io spus agentul ca numi tre mult cu chestia asta ma baga la puscarie.
dar legile cum is nu inteleg in romania politisti fac legea? si asa facem dosarlu sai fiie bine cunostintei??? si eu cand iesea o zis polititul sa nu eu sa decid ce ajunge la procedura civila ci el decide opa scuzatima ca nu azi am iesit de pe perete
incaceva am uitat eu am martori ca si el a zis ca masina e a mea si am si martor ca iam vrut sai dau inapoi masina. da si cu declaratia falsa a prietenului si a soferului ce pot sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:39, 20 Aprilie 2010
sfatul meu: daca sunteti inculpat, angajati-va avocat.. dinc eea ce spuneti dvs, sunteti victima unor mincinosi ce s-au coalizat impotriva dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? artur8411 artur8411 anul trecut un prieten mio cerut masina un passat 4 in prumut sa mearga gu el pana in ungaria in drum catre acasa a facut un acident si masina era bun numai de ... (vezi toată discuția)
Ma poate cineva ajuta?am primit ceva bani inprumul si acuma mo dat in judecata rootyrooty rootyrooty in anul 2007 am vrut sa plec in germania la munca,dar o persoana so oferit sa ma ajute cu ceva bani ca sami fac o afacere si sa nu ma duc in ... (vezi toată discuția)