avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o specializare clara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o specializare clara

1.Am Liceul Pedagogic 5 ani-SPECIALIZAREA:educatoare.Apoi,Universitatea de Vest,,V.Goldis"-Arad(Colegiul Universitar Pedagogic)SPECIALIZAREA:institutor inv.primar. Pe diploma durata studiilor este 2ani,pe supliment de diploma 3 ani cu 192 credite,platiti 3 ani, plus 1000lei examenul de diploma. DOMENIUL DE STUDIU:Pedagogie INTREBARE:Conform legilor in vigoare,va rog sa-mi precizati ce SPECIALIZARE am: institutor sau profesor invatamant primar? CU MULT RESPECT SI MULTUMIRI.
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 06:22, 4 Octombrie 2010
Amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)