avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare in timpul preavizului a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare in timpul preavizului a unui functionar public

Sunt functionar public disponibilizat. Intrebarea este: daca ma voi angaja mai devreme de obtinerea deciziei de incetare a raportului de lucru la expirarea celor 30 de zile de preaviz voi mai putea da in judecata fostul angajator?
Cel mai recent răspuns: angelax , utilizator 10:36, 4 Octombrie 2010
care este motivul actionarii in judecata a fostului angajator?
Disponibilizarea s-a facut in mod abuziv si au fost favorizati in acelasi mod alti colegi, dupa noua organigrama a fost dus post similar(aceasi functie, clasa, grad, treapta) cu cel pe care l-am ocupat eu, in locul care a fost disponibilizat. De asemenea. atributiile functiei disponibilizate nu au disparut in proportie de min. 50% din cadrul biroului. La asa-zisele criterii au existat 2 subpuncte care au fost la aprecierea sefului de serv si a directorului institutiei. La aceste 2 subpuncte s-au facut departajarile, in conditiile in care la celelalte subpuncte eram la maxim fata de colegii mei de birou. Cum poate seful meu sa ma depuncteze atata timp cat la evaluarile anuale am avut aprecieri bune si foarte bune la aceleasi criterii(spirit de lucru in echipa, corectitudine, promptitudine, profesionalism, etc)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare functionar public angelax angelax Sunt functionar public de 15 de ani, studii superioare de lunga durata, master in managementul organizatiei, in functia de inspector, clasa I, grad prof. ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe treapta superioara in invatamantul universitar mariasimona mariasimona Buna ziua! As dori sa stiu si eu pe ce criterii se promoveaza pe o treapta superioara in invatamantul universitar pentru personal didactic auxiliar. Sunt ... (vezi toată discuția)
Am fost disponibilizat. de ce eu si nu altul mai putin competent? sileonica sileonica Am fost disponibilizat cu toate ca am colegi care au \"scapat\", colegi mai putin competenti si cu \"bube`n cap\" - concedii medicale cand vreau muschii lor, ... (vezi toată discuția)