romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

Andrei Koszti 
	    	Avocat

Andrei Koszti 
	    	Avocat	    

ContSters17674 
	    	Utilizator

ContSters17674 
	    	Utilizator	    

romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

Pentru o completa argumentare te rog dezvolta prin atasare/trimitere doctrina/jurisprudenta.
 dan1979b 
	    	Utilizator

dan1979b 
	    	Utilizator	    

foxylina	                   

Buna seara as avea si eu nevoie de cateva informatii, mai precis pentru rezilierea unui contract de comodat care este taxa de timbru raportat la Decizia nr. ... (vezi toată discuția)
	                    foxylina	                   

Buna seara as avea si eu nevoie de cateva informatii, mai precis pentru rezilierea unui contract de comodat care este taxa de timbru raportat la Decizia nr. ... (vezi toată discuția)

sabinna	                   

Am formulat o cerere de chemare in judecata cu doua capete:
- instanta sa constate ca a operat rezilierea contractului de inchiriere teren cu data de .......( ... (vezi toată discuția)
	                    sabinna	                   

Am formulat o cerere de chemare in judecata cu doua capete:
- instanta sa constate ca a operat rezilierea contractului de inchiriere teren cu data de .......( ... (vezi toată discuția)

tudorioan	                   

O speta care s-a judecat pe fond, s-a declarat apel si in cele din urma recurs la Curtea de Apel Ploiesti!
Valoarea bunurilor in disputa (teren si casa de ... (vezi toată discuția)
	                    tudorioan	                   

O speta care s-a judecat pe fond, s-a declarat apel si in cele din urma recurs la Curtea de Apel Ploiesti!
Valoarea bunurilor in disputa (teren si casa de ... (vezi toată discuția)