avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contract perioada determinata pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contract perioada determinata pentru pensionari

Buna ziua!
Sunt nascut la data de 15.04.1945; sunt pensionat la limita de varsta, cu stagiu complet de cotizare; sunt angajat (maistru) cu contract de munca pe perioada determinata (2 ani conform art. 82(1) din CM modificat/2005 (expira la 15.10.2010).
Angajatorul doreste sa ma mentina pe functie. Poate sa-mi transfore CIM pe prioada nedeterminata sau nu? Daca da, pe ce perioada?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:04, 5 Octombrie 2010
Daca sunteti apt din punct de vedere medical ptr exercitarea activitatii ( medicul de medicina muncii) puteti sa va desfasurati activitatea conform CIM pe durata nedeterminata ( e un nonsens sa intrebati pe ce perioada ....)
1. Un pensionar pentru limita de varsta poate cumula pensia cu orice alt venit, fara restrictii.
2. De asemenea poate incheia CIM pe perioada determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar la limită de vârstă in 2017 amliliana amliliana Un pensionar la limită de vârstă poate fi angajat cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată sau cu contract individual de muncă pe durată ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in prezent sunt angajata la o companie privata, urmand ... ili90 ili90 Buna ziua, In prezent sunt angajata la o companie privata, urmand ca la 01.01.2024 sa ies la penisie pentru limita de varsta. Imi puteti spune, va rog, daca ... (vezi toată discuția)