am divortat si am deschis actiune de evacuare pe ordonanta presedentiala impotriva fostei sotii care locuieste in continuare in apartamentul care este ipotecat si pentru care eu platesc ratele la banca.contractul de credit este incheiat intre mine si banca,fara fosta sotie, insa ea apare in ipoteca deoarece este trecuta in actul de vanzare-cumparare al apart.eu stiam ca cererile de eva cuare pe ord.pres. se judeca in regim de urgenta insa judecatorul a amanat cauza inca 35 de zile si a cerut sa vin cu martori.nu era normal sa fie un termen mai mic?pot sa adaug o alta cerere pentru stabilirea de catre instanta a proprietarului apartamentului?tot partaj se face si in cazul bunurilor ipotecate?va rog sa imi raspundeti si mie.
Nu este obligatoriu sa respinga cererea.
Daca o analizam la acest mod, poate sa sparga usa si si sa o dea afara cu forta si apoi, cand se va cere de catre ea reintegrarea instanta va respinge cererea de ordonanta pentru motivul ca ...bunul este comun...
Dreptul are variante vaste si viabile...doar ca nu se vad intotdeauna...
Partaj
avocat
buna seara ,sunt mihaela,in mai 2007 am terminat divortul si nu am deschis proces de partaj pana in mai 2008,fostul meu sot ma scos afara impreuna cu cei 4 ... (vezi toată discuția)