Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic

Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 danesculiliana	                   

Cine constata trauma psihica suferita in urma unui accident de masina ?
Am fost la INML, deoarece in urma unui accident de masina nu mai sunt \"om\", dar de ... (vezi toată discuția)
	                    danesculiliana	                   

Cine constata trauma psihica suferita in urma unui accident de masina ?
Am fost la INML, deoarece in urma unui accident de masina nu mai sunt \"om\", dar de ... (vezi toată discuția)

ContSters139791	                   

buna ziua
am o intrebare in urma unui accident victima a fost diagnosticata la spital cu escoriatii gamba stanga si contuzie cu escoriatii genunchi drept ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters139791	                   

buna ziua
am o intrebare in urma unui accident victima a fost diagnosticata la spital cu escoriatii gamba stanga si contuzie cu escoriatii genunchi drept ... (vezi toată discuția)

eugennico	                   

In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de  baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)
	                    eugennico	                   

In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de  baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)