avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre indemnizatia de crestere a copilului

pe timpul sarcini eu eram eleva in clasa a 13 a ,,,,pot beneficia de indemnizatie ????ce acte sunt necesare pentru a intocmii ddosarul pentru indemnizatie.....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 6 Octombrie 2010
Daca nu ati realizat venituri profesionale supuse impozitarii sau nu suntei la cursurile de zi ale unei facultati nu beneficiati de indemnizatie
deci treaba este in felul urmator eu am lucrat la o firma de distributie materiale publicitare in ultimele 12 luni pana la nasterea copilului problema este ca cei de la firma respectiva nuh vor sa imi completeze adeverinta necesara pt indemnizatie ce pot face in acest caz????
Daca aveti contract de munca inregistrat la ITM faceti o plangere la aceasta institutie (ITM)
Faceti o sesizare si la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate si indemnizatie pentru cresterea copilului.se poate? simonaandree simonaandree buna ziua.sunt eleva in clasa a 12.intr-o luna dau bac-ul si sunt insarcinata in luna a 5a.vreau sa urmez si o facultate cu bursa dar sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa varsta de 18 ani ContSters139936 ContSters139936 Buna ziua! Fiica mea implineste 18 ani peste 2 luni si este eleva in clasa XI a.Ea doreste sa urmeze si o facultate/cursuri de zi . Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)