avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit majorat pe proprietati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit majorat pe proprietati

Buna ziua. Daca locuiesc in casa personala in localitatea A si detin o locuinta cu uzufruct viager pt o ruda in localitatea B, unde trebuie sa declar, ce trebuie sa declar si unde trebuie sa platesc impozitul majorat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:30, 15 Decembrie 2010
Declarati si platiti impozit majorat pentru a doua locuinta in localitatea unde detineti a doua locuinta in proprietate !!! Functie de data achizitionarii sau primirii !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre domiciliu si resedinta Hadess Hadess Buna ziua, Am o intrebare legat la diferenta intre domciliul de pe buletin si locul fizic in care locuiesti. Ideea este ca eu doresc sa aplic pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta anl URIAS URIAS Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-o locuintă anl de aprox. 2 ani si intentionez să o cumpăr. Mentionez că dețin in proprietateo locuință ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri bveronica bveronica buna ziua am construit o casa la care urmeaza sa se faca receptia si sa se stabileasca impozitul aferent, in urma unui act de vanzare cumparare de ... (vezi toată discuția)