avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe notariale pentru teren in Vidra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe notariale pentru teren in Vidra

Buna Ziua,

As dori sa fac un transfer de teren de la o prietena, catre mine. Eu nu ii dau bani pe teren. Ce taxe trebuie platite pentru a incheia contractul de vanzare cumparare? Este vorba de 36,004 mp in comuna Vidra, sat Cretesti, jud. Ilfov, sola 9. De asemenea ce impozite trebuie platite.
Cel mai recent răspuns: jeanina10 , utilizator 20:03, 6 Octombrie 2010
buna seara.
taxele le veti afla daca va adresati unui birou notarial.
Buna seara!
Am aflat taxele de la un BNP. Numai ca prietena mea locuieste in strainatate si nu-i vine sa creada ca taxele sunt asa mari cind terenul nu valoreaza mai nimic.
Am apelat la acest on-line blog in speranta ca o sa-mi scrie cineva taxele si apoi am sa i le arat ei. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare teren adinaelena adinaelena Buna seara Am si eu o intrebare :cam cat ar costa actele pentru cumpararea a 15.000 mp de teren extravilan(camp) si 900 mp de teren intravilan cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de instrainare iordacheromeo iordacheromeo Am cumparat in dec. 2010 un teren de 400 mp. categ. de folosinta arabil, situat in intravilanul localitatii Techirghiol, jud. C-ta. Primaria din localitate a ... (vezi toată discuția)
Autentificare notariala alipire parcele teren. AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Am achizitionat vreo 6 parcele de teren in Jud. Covasna si sunt in proces de alipire (parcelele sunt alaturate). Am facut toate documentele cu ... (vezi toată discuția)