avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda la legea 333
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda la legea 333

buna seara
poate sa-mi spuna si mie cineva cum po sa scap de o amenda pt ca nu am paza sau sisteme da alarma la o hala
in urma cu o saptamana am fost pradat de hoti la o hala din afara orasului,mi-au furat utilaje destul de mari(500 kg)bucta ,in valoare de aprox 40000 euro si nu aveam paza sau alte sisteme de protectie, iar dupa toate astea politia vrea sa-mi dea tot mie amenda 5000 lei.
hala este pe camp la 500de metri de sat si nu am nici curent, am incercat sa fac un sistemde supraveghere video dar nu rezista pe baterii decit o zi si se blocheaza.
situatia financiara a firmei este precara si nu-mi permit sa platesc paznic.

ce pot sa fac, pentru ca politia mi-a zis ca o sa-mi dea cate o amenda pe luna pana-mi pun paza sau sisteme functionale ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:58, 8 Octombrie 2010
Din nefericire,chiar daca va inteleg dificultatile financiare,trebuie sa montati cel mai ieftin sistem pentru a putea scapa de amenda.
Alta solutie chiar nu exista pentru ca in situatia in care veti fi sanctionat o astfel de amenda,in cazul dvs,poate fi perfect legala
Un sistem de alarma se poate face si cu 10 lei. Si-l montati doar ca sa puteti spune ca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alarma impotriva efractiei la societati comerciale ContSters149 ContSters149 Salutare, sunt administrator la un SRL din Corabia. Am primit de la un delegat al unei firme de protectie si paza, acesta fiind impreuna cu un politist, o ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa sistem alarma la birou prezentare adelina prada adelina prada buna ziua. in urma cu 2 saptamani, am avut control de la politie la biroul de prezentare al firmei, unde specific ca nu am decat mostre care nu pot fi vandute, ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video veronik veronik Cum trebuie procedat in situatia in care s-au instalat camere video pt supraveghere in firma ? Mentionez ca sunt functionale 24/24 h si ca se inregistreaza ... (vezi toată discuția)