avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jigniri pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jigniri pe internet

Am fost reclamata la Politie de o persoana cu care m-am tot injurat pe internet iar acuzatia este de jigniri pe internet. Acea persoana are salvate mesajele in care o jigneam,eu le-am sters demult,crezand ca s-a incheiat conflictul nostru. Deci,voi incasa o amenda sau pot face cumva sa scap doar cu un avertisment? Persoana despre care va spun este o fosta amanta de-a sotului meu care ne tot hartuieste de 1 an si jumatate,pt ca vrea sa ne distruga casnicia,doar ca nu pot demonstra cu nici un fel de dovezi. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa scap totusi de amenda pt ca am jignit-o?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 7 Octombrie 2010
poti da o declaratie k pe id tau intra mai multe persoane,printe care si copii
Existenta mesajelor nu probeaza autorul acestora
Ati primit amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Peste două luni am prima ședință de divorț, am trei copii ... Ioana . Ioana . Buna ziua !va rog cine mă poate sfătui ce pot face eu peste două luni am prima ședință de divorț ,am trei copii doi sunt minori și una o sa faca 18 ani ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)