avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare

buna ziua. Cunoaste cineva practica Curtii de Apel Bacau in ceea ce priveste restituirea taxelor pe poluare ? Tribunalul Bacau le admite sau nu, si ulterior Curtea mentine solutiile Tribunalului sau le infirma?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:06, 9 Octombrie 2010
Uitati-va pe jurindex Doamna avocat.
Eu am vazut ca le respinge pe cele dupa 15 febr 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt solutiile curtilor de apel ptr. taxele de poluare platite dupa 12/15.02.2010 Cabinet avocat Larisa Dudciuc Cabinet avocat Larisa Dudciuc In atentia colegilor, As dori sa cunosc practica tuturor Curtilor de Apel in ceea ce priveste actiunile de pretentii care au la baza restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare / masina sh germania toby18 toby18 Buna ziua, Tocmai am platit pe 29 Iulie 2010 taxa de poluare(la finante in Vaslui) aferenta un autoturism VW adus din Germania in vederea inmatricularii in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)