avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anexa la decizie asociat unic - contorul de cuvinte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anexa la decizie asociat unic - contorul de cuvinte

Doresc să întrb daca se contorizeaza şi antetulcu denumirea societăţii , CUI . Nr in reg . comerţului .
Cel mai recent răspuns: mmarcelcozma , utilizator 09:18, 13 Octombrie 2010
Da, stiu !
Este un abuz la care au renuntat de aprox 3 saptamini.

O sa scriu un articol in curind despre cum am reusit sa impun, in premiera, Registrului Comertului sa respecte dreptul la viata privata si protectia datelor personale.

Va asigur ca NU se mai resping dosare din cauza lipsei datelor personale.

Alberto Kurtyan
Zau! :)
Sa trag nadejde ca nu ma vor mai suna in viitor, pe telefonul personal preluat din formularele registrului :fight: (unii au "facut rost" de baza de date en gros, cu ...discount, evident) te-miri-cine care sa ma intrebe cand le pot livra avionul, motorul de ... te-miri-ce si alte dracovenii pe care le aveau in obiectul de activitate clientii mei?
Protectia datelor ...ha,ha,ha.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
romascanu, moderator
albertokurtyan a scris:

Da, stiu !
Este un abuz la care au renuntat de aprox 3 saptamini.

O sa scriu un articol in curind despre cum am reusit sa impun, in premiera, Registrului Comertului sa respecte dreptul la viata privata si protectia datelor personale.

Va asigur ca NU se mai resping dosare din cauza lipsei datelor personale.

Alberto Kurtyan


Chiar astazi am avut de depus un dosar si am intrebat cum e corect: cu date personale sau fara? Raspunsul functionarei a fost CU DATE. Astept cu nerabdare articolul dvs.
O saptamana cat mai buna, cu stima
Micsa Rodica
Iata adresa trimisa de mine astazi Oficiilor Teritoriale.
De 25 de zile incoace eu le fac exclusiv FARA date personale.
TOATE au fost admise, fara exceptie.
Depune documentele fara date personale si vei vedea ca nu vor fi respinse.
Nu mai asculta ce zic referentii. Ei zic multe.

ALBERTO KURTYAN
CABINET DE AVOCAT
Str. Mihail Sebastian 11
050772 Bucuresti
____________

tel: +40 21 4250857
mobil: +40 723 044309
alberto@kurtyan.ro
www.kurtyan.ro


Nr. 7 / 11 octombrie 2010

Prin prezenta vă solicit să aduceţi la cunoştinţa comercianţilor care se adresează Oficiului Registrului Comerţului pentru înscrierea de menţiuni următoarele informaţii:

Menţionarea datelor cu caracter personal în hotărârile adunărilor generale şi/sau actele adiţionale ale societăţilor comerciale sau în alte acte care urmează a fi publicate în Monitorul Oficial, nu are caracter obligatoriu, potrivit legii.

Dimpotrivă, pentru protejarea dreptului la viaţă intimă, familială şi privată, se recomandă eliminarea completă a acestor informaţii din cuprinsul actelor.

Reprezintă date cu caracter personal codul numeric personal, domiciliul, cetăţenia, data şi locul naşterii, prenumele părinţilor, seria şi numărul cărţii de identitate, seria şi numărul paşaportului şi unitatea emitentă, etc.

Potrivit art.5 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, publicarea datelor cu caracter personal în Monitorul Oficial se va face doar în baza consimţământului "expres şi neechivoc" al solicitantului.

În lipsa consimţământului "expres şi neechivoc", transmiterea textului spre publicare în Monitorul Oficial de către instituţia Oficiului Registrului Comerţului constituie contravenție, daca nu este săvârşită în astfel de condiții încât să constituie infracțiune.

De asemenea, persoanele desemnate sau directorii Oficiilor teritoriale care ordonă transmiterea spre publicare a unor astfel de texte conţinând date cu caracter personal se expun aceloraşi sancţiuni.

Îmi exprim speranţa că Oficiile Teritoriale ale Registrului Comerţului vor urma neîntârziat exemplul Oficiului Bucureşti în eliminarea completă a datelor cu caracter personal.

Av. Alberto Kurtyan


Zau!
Sa trag nadejde ca nu ma vor mai suna in viitor, pe telefonul personal preluat din formularele registrului (unii au "facut rost" de baza de date en gros, cu ...discount, evident) te-miri-cine care sa ma intrebe cand le pot livra avionul, motorul de ... te-miri-ce si alte dracovenii pe care le aveau in obiectul de activitate clientii mei?


O altă greşeală este trecerea avocatului la "persoană de contact".
Nu ştiu cine vă pune să scrieţi acolo numele vostru.
Cine v-a pus?
Nu-mi spuneţi că referenţii...

Oricum, eu ştiu că majoritatea dintre voi, din comoditate, respectă cu obedienţă oarbă orice indicaţie a referenţilor.

Calea cea mai uşoară... ştiu!

Alberto Kurtyan

Alte discuții în legătură

Inregistrare mentiune la orc doinytza doinytza Am o problema f.urgenta si sunt in dilema: sc cu patroni p.f.straine, modifica o clauza din actul constitutiv prin hot.aga. Hot.aga este in limba respectiva, a ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)