avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TABEL PRELIMINAR
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TABEL PRELIMINAR

Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a cererii de inscriere la masa credala a fost pe 28.09.2010. Am trimis prin posta cu confirmare cererea, cu toate documentele justificative. Verificand pe Ecris apar ca si creditor, insa lihcidatorul a uitat sa ma treaca in tabelul preliminar de creante. CE este de facut? E de obligatia mea sa fac vreo contestatie sau pur si simplu invederez instantei eroarea lichidatorului? Ajutati-ma va rog. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sophya , utilizator 17:52, 28 Octombrie 2010
Sigur nu intra in atributiunile adm jud verificarea acestui lucru, existenta sau inexistenta taxelor de timbru o constata instanta care dispune anularea taxelor sau comptetarea acestora sub sanctiunea anularii cererilor.
Adm judiciar poate eventual sa inscrie in tabelul preliminar al creantelor sub conditia achitarii tj si eventual prin raport sa propuna sindicului ca in cazul neachitarii sa anuleze cererea de creanta.

Pentru contestatie am achitat tot 120 lei, 60 lei se achita doar la recurs.

Cu stima
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
MIXAM, utilizator
stimati colegi. uitati care a fost finalitatea infatisarii in fata jud. domnul administrator judiciar probabil ca are anumite interese intrucat:
1. foarte multi creditori nu au fost notificati
2. jud sindic a stabilit termen pt depunerea cererilor creditorilor pe 2 sept, iar lichidatorul incepand cu 5 august - data la care solicita intrarea in procedura simplificata a debitoarei - pana pe 01.09 nu se misca, nu face o plangere vs administr debitoarei, nu solicita atragerea raspunderii admin, nu face nimic decat sa publice in buletinul de insolventa pe data de 01.09.2010 faptul ca termenul de depunere a cererilor d inscriere la amsa credala expira pe 02.09.2010. fratilor, cum se poate asa ceva? oare cat o fi primit de la un anume creditor ca majoritatea celorlalti sa fie exclusi? cum as putea sa il atac pe lichidator? astept pareri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment-tabel creditori Monica H. Monica H. daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)
Un fost angajat e nevoit sau nu sa plateasca taxa si timbru judiciare pentru inscrierea la masa credala, respectiv contestatie la tabelul preliminar al creantelor? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Intrebare pentru cei care stiu raspunsul concret, imi pare rau, dar nu sunt interesata de parerile dumneavoastra. Un fost angajat si-a dat ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)