avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul "achizitii"

Este adevarat ca se mai poate acorda legal, in continuare, sporul de 75% pentru cei din compartimentul achizitii/investitii?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:54, 14 Octombrie 2010
Asa motiveaza si persoanele in cauza ,ca lucreaza cu achizitii publice si cu fonduri europene.Eu totusi raman la convingerea ca e o nedreptate in aceste conditii,asa cum e nedrept ca politistii detasati la primarii in cadrul SPCLEP sa beneficieze de salarii duble ,avand sporuri de la MAI desi ei lucreaza la fel ca functionarii din primarie.Daca se face economie sa se faca de la toti nu pentru unii muma iar pentru altii ciuma.E deranjant.Munca egala,retributie egala.
cristina 33 a scris:

.E deranjant.Munca egala,retributie egala.

poate in alta tara.... :)
mihaicalinescu2005 a scris:

ei, nah...da de sporul de fidelitate la fct publici, ai mai auzit? :P sau sporul de zambet? in romania...orice este posibil.... :)

Am auzit, dar nu in sentinte civile ci in ccm-uri pline de imaginatie.
Serios vorbind, sporul de 75% in baza legii 339/2007 nu se mai aplica din 2009 (majorarea cu 75% a salariului de baza pentru persoanele incadrate in birourile pentru proiecte cu finantare internationala, nu la achizitii publice), iar pentru administrarea fondurilor europene, stiu ca se acorda doar in agentiile judetene si prin ministere...oricum, OG 35/2009 a introdus si aici criterii.
In unele primarii orice este posibil
cristina 33 a scris:

In unele primarii orice este posibil

Asa este , din pacate..... sau ...din fericire (ptr. "beneficiari") .

Alte discuții în legătură

Spor 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene lidia31 lidia31 Buna ziua ..va rog frumos sa mi spuneti si mie daca se mai da acel spor de 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene in cadrul unei primarii ..Ce legislatie ... (vezi toată discuția)
Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sporurile Justitiarul711 Justitiarul711 Din cate am inteles un salariat are dreptul la sporuri pana la 30% din salariul de baza. Din cate stiu sporul de conducere este bagat in salariul de baza, deci ... (vezi toată discuția)